Home Zanimljivosti Burme belo zlato – izbor sa kojim nema greške

Burme belo zlato – izbor sa kojim nema greške

burme belo zlato

Burma je prsten koji i više nego simbolizuje vezu između dve osobe, povezanost, zajedništvo i naravno krunisanje ljubavi brakom. Kao neizostavan deo čak i formalne procedure venčanja, svaka burma treba da bude odabrana na osnovu ličnog ukusa, želja, potreba i osećaja. Burme belo zlato danas predstavljaju izbor koji pleni univerzalnošću, jednostavnošću, ali istovremeno i izuzetnim stepenom luksuza.

Najbolje burme belo zlato jesu one koje ispunjavaju želje i nadmašuju očekivanja budućeg muža i žene. Kao rezultat ličnog odabira, naravno uz kompromis sa partnerom, svaki tip burme od belog zlata može biti odlično rešenje koje će večno ukrašavati desnu ruku. Kada je u pitanju tehnika izrade i površinska obrada, burme mogu biti vrlo različite sa aspekta stila, dizajna i dodatnih detalja.

Burme belo zlato najčešći je izbor žena i muškaraca danas

Dizajn koji savršeno pristaje budućim supružnicima svakog ukusa, generacija i ličnih preferencija, jesu sigurno burme belo zlato. Idealno se kombinuju sa drugim bojama zlata – žutim ili roze tonovima, posebno za dame, dok muškarci vole univerzalan stil koje ima burma samo od belog zlata. Kako su u trendu i izbori burme belo zlato odvojeno za mladu i mladoženju, odnosno različit stil, izgled i dimenzije, potpuno je u redu da svako ima svoje želje, ukus i potrebe.

Dame preferiraju izobilje detalja – cirkona ili drugih kamenčića, šara u vidu linija, ispupčenja i udubljenja, kao i simboličnih elemenata. Najčešće, parovi se odlučuju za gravuru sa unutrašnje strane inicijala ili datuma venčanja, bez obzira na spoljašnju estetiku burme belo zlato. Izuzetna trajnost i kvalitet zlata u odabranom stilu koji obožava žena i muškarac, ili kao pojedinačan rezultat želja i potreba, obezbeđuje dugoročno zadovoljstvo.

Kvalitet i trajnost burme belo zlato je vrlo značajna prednost

Najlepše burme belo zlato jesu one koje uvek izgledaju savršeno, bez obzira na model i odabrani stil. Naime, zahvaljujući stepenu čistoće i izuzetnom kvalitetu, burme kreirane od belog zlata traju više decenija i ne menjaju estetske karakteristike, ne gube ton boje, niti imaju druge neželjene pojave. Naprotiv, savršenstvo belog zlata ogleda se upravo u vrhunskom kvalitetu, a najčešće se izlivaju od legure oznake finoće od 585. Konkretno, ovakve burme imaju 14 karata i učešće zlata u leguri od 58,5%, kao procenat koji se često formira i za druge komade nakita.

Takvo učešće obezbeđuje čvrstoću, otpornost i izdržljivost svaog modela, a još bolje rešenje jesu burme od 18 karata u oznaci 750, tačnije finoće od 75% prisustva čistog zlata. Kada je u pitanju dizajn, sastav burme može da varira u zavisnosti od prisustva drugih boja burme, odnosno žutog ili roze zlata. Takođe, na kvalitet i naravno cenu utiče i to da li burme imaju klasične cirkone kao jeftiniji dodatak i detalj, ili skupocene dijamante, brilijante, safire, rubine i druge varijante dragog kamena.

Burme belo zlato predstavljaju odličan izbor za svaku ženu i muškarca, jer univerzalan ton boje omogućava najjednostavniji kompromis parova. Ukoliko budući supružnici žele da odaberu različite burme za sebe, i to je sjajno rešenje za svaku osobu kako bi imala isključivo osmeh zadovoljstva na licu.