Nova Godina

Obično velika očekivana od proslave i dočeka Nove godine završi kao razočarenje, jer rijetko nađete ponude koje vam pružaju sve na jednom mjestu. Moguće da je to do lokacije ili društva. Iako društvo birate vi i ne trebaju vam prijedlozi, predlažemo vam lokaciju koja je obećava, garantovano najbolja, Beograd. Krenimo pričati o terminu – Nova godina Beograd.

Doček Nove godine u Beogradu

Doček Nove godine je jedna od najvećih globalnih proslava koji obilježava posljednji dan u godini po gregorijanskom kalendaru – 31. decembar. Odbrojavanje počinje jednako za sve, gdje god se nalazili u svijetu. Nova godina Beograd upravo je ono nezaboravno iskustvo koje želite, uz drage ljude, na pravi način. Na vama je samo da nađete najbolju žurku, da na pravi način ispratite staru i uđete u novu godinu. Kako bi pronašli najbolje mjesto, nastavite čitati.

Kopernikus 6 10 Event Centar, pravo je mjesto za vas ako želite biti dio jedne od najvećih restoranskih novogodišnjih žurki u Beogradu. Naime, kapacitet je čak 1 000 sjedećih mjesta a sale su sagrađene tako da nije jedno mjesto nije loše. Iako ponuda ovdje bude odlična svake godine, ovaj put u Novu godinu svi prisutni ulaze sa Radom Manojlović i Peđom Medenicom. Usluga košta od 100 eura s hranom i pićem.

Razni klubovi i hoteli

Po istoj cijeni možete uživati u City Hall event centru iz muziku popularne Andreane Čekić. City Hall je najprestižniji event centar u Beogradu. Svaki detalj je doveden do savršenstva, od raskošnog prilaza i ulaza sa fontanom i crvenim tepihom, preko svega u enterijeru, mnoštva kristalnih lustera, pa do uređenih toaleta. U cijenu je uračnata i hrana.

Nova godina će biti proslavljena i u jednom od najstarijih srpskih hotela, hotelu Jugoslavija. Kapacitet je 500 ljudi, a dio nezaboravne zabave možete biti za samo 100 eura, sa hranom i pićem. U hotelu Jugoslavija zadnjeg dana ove, i prvog dana naredne godine pjeva Seka Aleksić.

Već je poznako sve o ponudi na Splav restoranu Move. Naime, za samo 65 eura po osobi, sa hranom i pićem naravno, 300 ljudi uživat će uz muziku Višnje Petrović. Splav restoran Move je jedan od najmodernijih koncepata, spoj restorana i kluba. Ako želite pravu klupsku atmosferu za doček Nove godine 2022, a da pritom sve budu sjedeća mjesta i da ima da se pored pića i jede, onda je splav restoran Move pravo mjesto za vas.

Hotel Mona Plaza objavio je da će sve prisutne u istom u Novu godinu uvesti Mirza Selimović, nekadašnji pobjednik popularnog takmičenja u Srbiji. Ovaj novoizgrađeni ekskluzivan hotel u Beogradu sa 4 zvjezdice je  idealno mjesto za sve one koji vole da uživaju u luksuzu, ali u intimnijoj atmosferi i sa manjim brojem ljudi. Cijena sa hranom je 99 eura.

Odlična ponuda očekuje vas i u Hotelu Crowne Plava, hotelu Metropol, Hyatt regency, Mona Zlatibor, Majdan te u kafanama Tarapana, Gradska Kafana, Druga kuća, te u mnogim restoranima, hotelima i splavovima.

Cijene se kreću u kafanama od 30 do 50 eura, dok u restoranima i hotelima od 50 do 100 eura.

Očekivanje od proslave i Nove godine

Iako u trenutku više očekivanja imamo od proslave, nego od same Nove godine, to je pogrešan pravac. Da, bitno je lijepo proslaviti Novu godinu, sa dragim ljudima na nekoj super lokaciji , poput Beograda. Ali zastanite. Zar nije bitnije s kim ćete biti poslije Nove godine, provoditi dane, tko vas čeka po povratku kući, s kim ćete podijeliti radost ili tugu. Naučite živjeti i cijeniti veće i bolje stvari od trenutka, uživati i voljeti. Za Novu godinu vam želimo da primito iznjenje i poklonite ga, primite ljubav i poklonite je. Da ne ponavljati iste ili gore greške, da gledate naprijed u nove dane i nove godine…