najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Antipic - ultrazvučni rasterivač komaraca

Antipic - ultrazvučni rasterivač komaraca
Antipic - ultrazvučni rasterivač komaraca
Cena 990.00 din (uključen PDV)
Količina
Antipic - ultrazvučni rasterivač komaraca
Elektronski proizvod bez tableta, bez mirisa
ANTIPIC II je neškodljiv za čoveka i domaće životinje
Džepni model, minijaturnih dimenzija, veličine priveska za ključeve, ugrađeno noćno svetlo
Koristi se svuda u kući, na putovanju, letovanju,
u prirodi ...
Radijus delovanja iznosi do 2-3 metara
Neograničen vek trajanja, potrošnja 10 mW
Komarci su veoma osetljivi na zvukove. Naučna istraživanja dokazuju da se krvlju ljudi i životinja hrane samo ženke komaraca za vreme njihovog razmnožavanja. Po prirodi, ženke komaraca će tada sve učiniti da izbegnu uznemiravanje mužjaka komarca pa napuštaju to područje.
Takođe je poznato da komarci izbjegavaju prisutnost proždrljivog vilinskog konjica. ANTIPIC II Rasterivač komaraca upravo koristi te činjenice. Stvara slabe zvučne talase koji oponašaju zujanje mužjaka komarca ( prekidač na položajuI ) ili vilinskog konjica ( prekidač na položaju II ) i tako se svaki prostor oslobađa gladnih ženki komaraca u krugu od 2 – 3 m. Idealan je za ribolovce, lovce, izletnike, planinare, sportiste i sve ostale koji borave u prirodi ili jednostavno ne žele komarce u blizini. Uređaj ne sadrži nikakve hemikalije, nema mirisa, nema otrovnih isparenja, ni visokog napona. Nije štetan za ljude i kućne ljubimce.
Proizvođač: Mosquito
Prosečna ocena (10)
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
15-May-2010 20:17:56
SERBIA
(188.2.50.36)
Ocena 10
odličan je. koristim ga da zaštitim sina od komaraca i ostalih insekata od kad se rodio. uvek je bio efikasan.

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 42

Sortiraj

Proizvođač