najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Polica za kupatilo - Exclusive

Polica za kupatilo - Exclusive
Polica za kupatilo - Exclusive
Cena 3724.00 din (uključen PDV)
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Proizvođač: Zeller

Polica za kupatilo - Exclusive

Dimenzija 70 X 50 cm. Hromirana. Nemačka firma koja nudi proizvode za kuhinju, kupatila i household napravljenih od drveta, metala, stakla, plastike i keramike. Visok kvalitet proizvoda, želja da se potrošačima izađe u susret i ponuda koje se redovno dopunjuje i menja čine Zeller Present jednom od vodećih firmi u svojoj kategoriji.
Program ovog proizvođača podelili smo na tri grupe: kuhinje, kupatila i household.
Proizvođač: Zeller
Još uvek bez ocene
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 29

Sortiraj

Proizvođač