najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Za Webmastere

Imate li dobro posećen sajt? Nudimo vam strateško partnerstvo - pretvorite posetu u zaradu!

Peraja Aquaria

Peraja Aquaria
Peraja Aquaria
Cena 2991.00 din Sada 2901.27 din (uključen PDV) Ušteda 89.73 din
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Proizvođač: Salvas

Trening peraja Aquaria. Tradicionalna peraja neadekvatno opterećuju nožne mišiće, dok Aquaria peraja omogućavaju trening grupa mišića koja su angažovana u plivanju. Mogućnost regulisanja veličine

Veličine: XS-S-M; M-L-XL

Boja: Žuta
Veličine: XS-S-M; M-L-XL;

Plivanje perajima je sport u kojem plivac pliva koristeci monoperaja, slicno tehnici plivanja delfina. Propulzivno kretanje je rezultat vertikalnog oscilatornog kretanja tela. Tehnika plivanja zasniva se na stvaranju podvodnog udarnog talasa . Ciklus podvodnog udarnog talasa ima dve faze: udar gore I udar dole. Kretanje u vidu talasa putuje duz tela u kaudalnom pravcu, pocinjuci propulzivno kretanje u nivou kukova (lumbalne kicme), povecavajuci amplitudu od kukova ka stopalima. U plivanju perajima misici gornjeg dela tela stvaraju pasivnu, potpornu tenziju, dok misici donjeg dela tela stvaraju aktivnu dinamicku tenziju.
Prosečna ocena (8)
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
10-Aug-2010 15:57:39
SERBIA
(77.46.197.53)
Ocena 8
Peraja su lakša od običnih a brže se pliva.

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste narucili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku (1-2 radna dana) po vašoj porudžbini.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 0

Sortiraj

Proizvođač
Salvas odelo za ronjenje
6990.00 din 6780.30 din