najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Peraja Aquaria

Peraja Aquaria
Peraja Aquaria
Cena 2991.00 din Sada 2901.27 din (uključen PDV) Ušteda 89.73 din
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

Proizvođač: Salvas

Trening peraja Aquaria. Tradicionalna peraja neadekvatno opterećuju nožne mišiće, dok Aquaria peraja omogućavaju trening grupa mišića koja su angažovana u plivanju. Mogućnost regulisanja veličine

Veličine: XS-S-M; M-L-XL

Boja: Žuta
Veličine: XS-S-M; M-L-XL;

Plivanje perajima je sport u kojem plivac pliva koristeci monoperaja, slicno tehnici plivanja delfina. Propulzivno kretanje je rezultat vertikalnog oscilatornog kretanja tela. Tehnika plivanja zasniva se na stvaranju podvodnog udarnog talasa . Ciklus podvodnog udarnog talasa ima dve faze: udar gore I udar dole. Kretanje u vidu talasa putuje duz tela u kaudalnom pravcu, pocinjuci propulzivno kretanje u nivou kukova (lumbalne kicme), povecavajuci amplitudu od kukova ka stopalima. U plivanju perajima misici gornjeg dela tela stvaraju pasivnu, potpornu tenziju, dok misici donjeg dela tela stvaraju aktivnu dinamicku tenziju.
Prosečna ocena (8)
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
10-Aug-2010 15:57:39
SERBIA
(77.46.197.53)
Ocena 8
Peraja su lakša od običnih a brže se pliva.

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 0

Sortiraj

Proizvođač
Salvas odelo za ronjenje
6990.00 din 6780.30 din