najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Slimtrax

Slimtrax
Slimtrax
Cena 1760.00 din Sada 1646.13 din (uključen PDV) Ušteda 113.87 din
Ovaj artikal je trenutno rasprodat

SLIMTRAX – PROMOTIVNO - Esencijalna biljna ulja

Dijetetski dodatak ishrani koji preporučujemo za optimalne rezultate i očuvanje zdravlja!!

Poštovani potrošaču,
Čestitamo Vam na izboru preparata i unapred Vam se zahvaljujemo na ukazanom poverenju!!

Uz naš proizvod izabrali ste najbolji način da uzmete svoje zdravlje u svoje ruke!!Autor proizvoda Slimtax je Dr Dušan Ninkov, koji je sa svojim stručnim timom, do sada, veoma uspešno testirao i plasirao Slimtrax u Americi, mnogim zemljama Evrope i Afrike, Kini, Meksiku, itd.

Slimtrax je potpuno prirodan preparat na biljnoj bazi koji štiti telo od slobodnoh radikala, unetih putem hrane, vode, vazduha i nastalih metaboličkim procesima u našem telu.

Slimtrax je kombinacija etarskih ulja koja:
- smanjuju osećaj gladi
- rastvaraju masti unete hranom
- aktiviraju metabolizam u celini
- poseduju visoko antioksidantno dejstvo
- relaksiraju muskulaturu želuca
- reguliše nivo glukoze u krvi
- ispoljava anti-zapaljensko dejstvo kod dugotrajnih i niskog intenziteta zapaljenskih procesa

Slimtrax je preparat koji je proizveden specijalno patetiranim tehnološkim postupkom baziranim na savremenim medicinskim istraživanjima.

Tri osnovne supstance:

1. Etarsko ulje karanfilića koje je od davnina poznato kao lokalni anestetik. Aktivna komponenta je eugenol koji svojim anestetičkim dejstvom smanjuje broj impulsa koji iz želudca stimulišu centar za regulaciju apetita u mozgu. Ovim mehanizmom se smanjuje apetit do 30% pa tako i unos hrane opada. Pored toga etarsko ulje karanfilića je najjači poznati antioksidant u prirodi i on obezbeđuje zaštitu od slobodnih radilala koje unosimo hranom, vodom, vazduhom i onih koji nastaju metabolizmom u našem telu.
2. Etarsko ulje cimeta ima ulogu u regulisanju nivoa glukoze u krvi tako da uzimanjem SLIMTRAX-a ne dolazi do neprijatne drhtavice koja se javlja kao posledica pada nivoa glukoze.
3. Etarsko ulje đumbira se od davnina koristi za ublažavanje jutarnje mučnine kod trudnica zbog relaksirajućeg dejstva na muskulaturu želudca. Relaksacija muskulature se razvija osećaj sitosti.

Treba istaći da komponovanjem ovih supstanci je bazirano na principu sinergije – odnosno zajedničkog povećanja dejstva na sve navedene metaboličke procese. Ove supstance su prirodno ektrahovane i na taj način je sačuvana njihova biološka vrednost.

DODATCI SLIMTRAX-a:

Kako bi postigli maksimalnu korist od dejstva SLIMTRAX-u su na osnovu laboratorisjkih istraživanja dodate sledeće supstance:
1. organsko maslinovo ulje – iz maslina koje su gajene na ekološkom zemljištu bez ikakvih hemisjkih dodataka.
2. kalciju citrat – jedinjenje kalcijuma koje je neophodno u procesu kalcifikacije kosti
3. Hromijum pikolinat – jedinjenjen hromne kiseline neophodne za regulisanje nivoa šećera u krvi u sadejstvu sa uljem cimeta. U savremenoj terapiji dijabetičara danas se obavezno koristi hrom pikolinat
4. Mikro kristalna celuloza – ova supstanca izaziva povećanje volumena sadržaja creva putem povećane hidracije i na taj način svojim volumenom ubrzava eliminaciju.

SLIMTRAX NE SADRŽI:

Stimulanse, laktozu, efedrin ili njegove zamene, kofein, šećer, skrob, soju ili životinjekse proizvode.

NAČIN UPOTREBE:

Za najbolje rezultate preporučuje se 1 ili 2 tablete, 15-20 minuta pre svakog obroka (3 puta dnevno bez obzira ako se preskače obrok) sa velikom čašom vode (250ml).
Normalno jedite i redovno vežbajte.

UPOZORENJE:

Ukoliko ste trudnica, dojite ili uzimate anti-koagulanse, konsultujte lekara pre uzimanja ovog preparata.

PREPORUČUJE:

Prof.Dr Vladimir Jorga

Specijalista Higijene i Medicinske ekologije
Specijalista Medicine sporta
U boci ima 90 tableta, dovoljno za mesecnu dozu.
Kupite 2 pakovanja i ustedećete 100 dinara.
Kupite 3 pakovanja i ustedećete 300 dinara.
Prosečna ocena (8.85)
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
06-Sep-2013 12:10:23
SERBIA
(80.84.1.23)
Ocena 10
Sve pohvale. Mlada sam, i imala sam problem sa kilazom, ali sam sada uz pomoc Slimtrax-a resila taj problem i odlicno se osecam. Drago mi je sto sam cula da taj preparat postoji i deluje. Pozdrav
20-Feb-2013 12:32:05
SERBIA
(147.91.1.43)
Ocena 10
Slimtreks sam kupila u nadi da ce mi pomoci u regulaciji secera u krvi koji iznosi 7.3. Mada i u regulaciji tezine jer imam 10 kg. viska. Odgovara mi miris karanfilica i cimeta.Tek sam na pocetku koriscenja pa ce mo videti rezultate. Pozdrav Javorka
27-Aug-2012 21:43:59
CRNA GORA (MONTENEGRO)
(46.161.89.157)
Ocena 10
odlican i efikasan

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 16

Sortiraj

Proizvođač