najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Biomed 4 Ultra

Biomed 4 Ultra
Biomed 4 Ultra
Biomed
Cena 1755.60 din (uključen PDV)
Količina

Proizvođač: Biomed

Prirodni preparat za smanjenje telesne mase.
Mršavite dok spavate!

Prirodan preparat za smanjenje telesne težine,na bazi meda i tinktura lekovitog bilja. Biomed 4 Ultra ubrzava metabolizam, reguliše varenje i razgrađuje masne naslage.
Jedna kutija sadrži 15 kesica dovoljnih za 15 dana, koliko i traje jedan tretman sa kojim se gubi od 4 do 6kg.

Biomed 4 Ultra je prirodni preparat za smanjenje telesne mase koji sadrži 80% prirodnog meda i 20% lekovitog bilja (Betulae folium, Cynosbati fructus i Ribis nigri fructus).

Biljna vlakna koji Biomed 4 Ultra sadrži predstavljaju nesvarljive delove biljnih ćelija pre svega ugljenih hidrata kao što su celuloza, hemiceluloza i lignin koji ne podležu procesima degradacije u crevima. Med koji se nalazi u preparatu snabdeva organizam potrebnom količinom minerala, proteina, vitamina i ostalih neophodnih materija i stvara osećaj sitosti.

Sinergija biljaka i meda, kao i sam sastav lekovitog bilja ima svrhu ubrzavanja metabolizma onda kada je on najusporeniji i - zato MRŠAVITE DOK SPAVATE!

Biomed 4 Ultra je multifunkcionalan proizvod jer osim što se za 15 dana gubi od 4 do 6 kg, utiče i na smanjenje holesterola i triglicerida u krvi i poboljšava opšte zdravstveno stanje organizma.Medicinskim ispitivanjem je utvrđeno da je u večernjim časovima metabolizam najusporeniji, zato se Biomed 4 Ultra pije umesto večere a krajnji ishod korišćenja jeste ubrzavanje metabolizma. Deluje po principu hibernacione dijete. Zajedničkim delovanjem fruktoze prirodno sadržane u medu i lekovitog bilja, ubrzavaju se metabolizam i razgradnja masnih naslaga.
Tinkture lekovitog bilja ne dozvoljavaju gubitak vode iz organizma već vezuju masti, ugljene hidrate i pospešuju njihovo izbacivanje. Biomed 4 Ultra ubrzava varenje i vrši evakuaciju nepotrebnih materija unetih u organizam, dakle ubrzava metabolizam. Razgrađuje masne naslage sa pojedinih delova tela i višak kilograma se ravnomerno skida. Stabilizuje metabolizam pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju a u organizmu stvara osećaj sitosti.


Biomed 4 Ultra je klinički ispitan na Medicinskom fakultetu u Beogradu, na Institutu za fiziologiju. Na osnovu rezultata ispitivanja uticaja Biomeda 4 Ultra na antropometrijske mere i lipidni status gojaznih osoba u toku petnaestodnevnog tretmana zaključeno je da se smanjuju svi merni obimi tela. Debljina kožnog nabora smanjuje se u proseku za 4 cm, obim struka 4,2 cm, a obim kukova čak 4,4 cm.


Nivo triglicerida u krvi je značajno smanjen i to sa prosečnih vrednosti od 2,09 mmol/l pre tretmana na 1,27 mmol/l posle tretmana. Napominjemo da je uticaj Biomed 4 Ultra na smanjenje triglicerida i holesterola u krvi potvrđen i na Međunarodnom simpozijumu o kardiovaskularnim oboljenjima održanom u Firenci 1994. godine.

Način upotrebe:
Biomed 4 Ultra je prijatnog ukusa i mirisa i vrlo jednostavan za upotrebu. Sadržaj kesice je potrebno rastvoriti u 300 ml vode i popiti umesto večere. Jedno pakovanje Biomeda 4 Ultra sadrži 15 kesica koje su dovoljne za jedan tretman prilikom koga se telesna masa smanjuje od 4 do 6 kg. Veličina kesice je pogodna za džep ili tašnu ukoliko ste u pokretu.

Savet:
U toku tretmana treba izbegavati slatkiše, masnu hranu i alkoholna pića a piti što više vode i nezaslađenih čajeva.

Propratni pozitivni efekti:
Pored značajno smanjene telesne mase i lepšeg oblika tela, Biomed 4 Ultra poboljšava rad bubrega, jetre i gastrointestinalnog trakta, snižava nivo triglicerida i holesterola u krvi, pojačava imunitet i čisti kožu od toksina.

Važna napomena:
Biomed 4 Ultra mogu uzimati osobe bez obzira na pol i uzrast.

Ne preporučuje se osobama koje imaju teži oblik dijabetesa i dojiljama (jer bilje može uticati na ukus mleka). Preparat može da se koristi sve dok se ne postigne željena masa - više tretmana za redom ili sa pauzom.
Nakon završene terapije metabolizam je stabilizovan pa se izgubljeni kilogrami ne vraćaju.
Prosečna ocena (7)
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal
05-Oct-2011 11:36:39
SERBIA
(193.107.4.222)
Ocena 10
tek sam pocela daga pijem i primecujem rezultate vec se naslage sa stomaka skidaju nemogu da verujem preporucila bih da ga svi koji hoce probaju i ocene u odnosu na sebe a ne na druge korisnike !!! A ne razumem da sa njim nemoze ni gram da se skine ako se ima karaktera i pridrzavas se uputstvu mora se smrsati jer jednostavno med je lek i on uspesno skida kilograme a ako se izdegavaju slatkisi i masna hrana i pica i ako ne vecera se uvece ima se granice i umerenosti moze da se skinu kilogrami uvek je bilo i bice kod svakod uspeva to meni pomaze ja to praktikujem a BIOMED 4 mi je oslonac i pomagalo za skidanje malo vise kilograma da ispunim vise ciljeve tj.laksim nacinom jos manje kilograma !!!! PREPORUCUJEM
10-Aug-2011 14:53:38
SERBIA
(178.223.55.238)
Ocena 10
koristim ga od 7.maja i do danas skinula 21kg!! jako sam zadovoljna i od srca preporucujem!!!!!
06-Mar-2011 15:50:13
SERBIA
(81.18.51.155)
Ocena 1
Ja nemam nikakav efekat od Biomeda 4, bez obrzira sto sam se pridrzava pravila. Nisam zadovoljna i ne preporucujem ga!

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 16

Sortiraj

Proizvođač