najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Clean & Green - fluorescentna sijalica

Clean & Green - fluorescentna sijalica
Clean & Green - fluorescentna sijalica
Cena 1439.00 din (uključen PDV)
Količina
Clean & Green - fluorescenta sijalica
- Eleminiše neprijatne mirise i prečišćava vazduh
- Zdrava zamena klasičnih osveživača vazduha
- Obloga od Titandioxida (TiO2) za eleminaciju neprijatnih mirisa i prečišćavanje vazduha
- Efikasno iskorištenje električne enrgije od 80 posto
- Trajnost sijalice 10.000 časova - 15 puta duže od običnih sijalica
"Clean & Green" predstavlja revolucionarnu fluorescentnu sijalicu koja na bezbedan način eliminiše mirise i pri tome obezbeđuje rasvetu sa efikasnim iskorišćenjem energije. Jednostavno uključite svetlo i "Clean & Green" fluorescentna sijalica počinje da eliminiše neprijatne mirise i to u roku od samo 10 minuta!
Većina sredstava za uklanjanje mirisa (dezodoransi, osveživači) pokušava da prikrije mirise tako što ga sa svojim mirisom maskira, ali štetne hemikalije i dalje ostaju u vazduhu. "Clean & Green" fluorescenta sijalica obložena Titandioxidom (TiO2) ne maskira postojeći miris već ga u potpunosti UNIŠTAVA I ELIMINIŠE. Nekoliko vodećih međunarodnih istraživačkih laboratorija su to testirali i dokazali.

"Clean & Green" predstavlja revolucionarnu fluorescentnu sijalicu koja na bezbedan način eliminiše mirise i pri tome obezbeđuje rasvetu sa efikasnim iskorišćenjem energije. Ovo je zdrava zamena klasičnih osveživača vazduha zasnovanih na hemiji. Jednostavno uključite svetlo i "Clean & Green" fluorescentna sijalica počinje da eliminiše neprijatne mirise i to u roku od samo 10 minuta! Zato je ova rasveta idealna za sva mesta na kojima se pojavljuju uporni mirisi.

A "Clean & Green" sijalica ce nastaviti i dalje da uklanja neprijatne mirise i to ce trajati narednih 6-7 godina. Pored toga, pošto je ovo štedna fluorescentna sijalica koja se jednostavno uključi u sijalično grlo namesto obične sijalice, ona će prijatno osvetljavati vašu kuću ili stan 10.000 časova što je 15 puta duži vek trajanja nego obične sijalice. Na taj način ćete uštedeti na stotine dolara koje bi ste potrošili na razna sredstava za uklanjanje mirisa plus smanjićete 80% potrošnje električne energije za rasvetu.
Još uvek bez ocene
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 44

Sortiraj

Proizvođač
Merač masnoće BF 511
11999.00 din 11399.05 din
Merač masnoće BF 400
6600.00 din 6270.00 din
MultiCare sistem
2898.00 din 2608.20 din
Rasprodato
Digitalni pedometar HJ 152
2700.00 din 2565.00 din
Rasprodato