najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 635 8440
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister

MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
Pređite mišem preko slike da bi je zumirali
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
MEDISANA e-cigareta Perfect eGo-CE5 – Blister
Medisana
Cena 4390.00 din (uključen PDV)
Količina

Proizvođač: Medisana

MEDISANA Perfect eGo-CE5 elektronska cigareta je najnoviji hit u kategoriji vrhunskih elektronskih cigareta, poseduje eGo-CE5 clearomizer velikog kapaciteta od čak 1,6 ml. Perfect eGo-CE5 clearomizer je transparentan te vam omogućava da vidite koliko tečnosti je preostalo i da je laše i brže ukapate, bez prljanja ruku.
Perfect eGo-CE5 clearomizer pruža veoma intenzivnu aromu i veliku količinu pare, koja se može podesiti. Modernog je dizajna i namenjen je za NAJZAHTEVNIJE i NAJSTRASNIJE PUŠAČE. Clearomizer je dostupan je u 6 boja (prozirni, sivi, plavi, zeleni, crveni i roze).
MEDISANA Perfect eGo-CE5 sa ZAMENJIVIM GREJAČEM
U svom sastavu Perfect eGo-CE5 cigareta sadrži najnoviju generaciju eGo-CE5 clearomizer-a sa zamenjivom grejačem, što znači kada clearomizer prestane da radi, nema potrebe kupovati novi, nego samo zameniti grejač, što će Vam uštedeti gomilu novca. Treba istaći da je eGo-CE5 clearomizer potpuno rastavljiv i lako može da se očisti, za razliku od dosadašnjih modela.
MEDISANA Perfect eGo-CE5 sa VARIJABILNOM BATERIJOM
Perfect eGo-CE5 je opremljen sa varijabilnom baterijom od 650 mAh koja ima regulator napona od 2,4V do 3,6V. Zahvaljujući ovom rešenju, korisnik može podesiti snagu i količinu pare. Boja LED diode (crvena/ plava/zelena) pokazuje da li ste u High, Medium ili Low režimu rada.

- bez kancerogenih sastojaka
- dozvoljene za upotrebu svuda
- isplativije u odnosu na obične cigarete
- bez neprijatnog dima, plamena ili pepela
- bez lošeg zadaha, žutih prstiju
- bogata para za vrhunski užitak

MEDISANA Perfect eGo-CE5 model je namenjen za NAJZAHTEVNIJE i NAJSTRASNIJE PUŠAČE

KARAKTERISTIKE:
- Kapacitet baterije: 650 mAh
- Napon baterije: 2,4V - 3,0V - 3,6V (podesivo)
- Napunjena baterija podržava: do 800 uvlačaja
- eGo-CE4 clearomizer podržava: 800-900 uvlačaja
- Vreme punjenja baterije: 1,5 - 2 sata
- Vek trajanja baterije: ≥ 300 punjenja

KOMPLET SADRŽI:
• 2 kom eGo-CE5 clearomizer-a kapaciteta 1,6 ml
• 1 kom Li-Ion varijabilna baterija 650 mAh
• 2 kom usnika
• 1 kom USB punjač
• 1 kom Uputstvo
• 1 kom Garancija


Duvanski dim je dokazano štetan po zdravlje. Pušenje je sve manje dozvoljeno a pušači su na meti društvene kritike.
MEDISANA predstavlja Perfect seriju elektronskih cigareta najnovije generacije koje eliminišu negativne efekte duvanskog dima. Štaviše - ovi proizvodi uopšte ne sadrže duvan, a ipak zadržavaju sve elemente konzumiranja cigareta i pružaju istovetan osećaj.
Upotrebom elektronske cigarete nastaje aromatizovana vodena para koja se konzumira umesto duvanskog dima. MEDISANA Perfect elektronske cigarete proizvode čistu, ukusnu i bogatu paru, zadržavajući teksturu dima i intezitet ukusa vaših omiljenih cigareta, pružajući vam pritom VRHUNSKI UŽITAK.
MEDISANA Perfect e-cigareta izgleda i koristi se kao i obična cigareta, pruža očekivani ugođaj konzumacije klasičnih duvanskih proizvoda, ali bez zdravstvenih rizika po Vas i Vaše okruženje. Plus – štedi vam gomilu novca jer samo jedna DEKANG bočica tečnosti za punjenje e-cigareta zamenjuje najmanje 10 paklica običnih cigareta!

VAŽNO!
MEDISANA elektronske cigarete su proizvedene, atestirane i ispitane u skladu sa najvišim međunarodnim standardima (CE, ROHS, SGS, FDA, GMP). MEDISANA elektronske cigarete su laboratorijski ispitane i odobrene od Ministarstva zdravlja Srbije br. rešenja 1/0-03 UP 14241.


Još uvek bez ocene
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: Ponuda traje do isteka zaliha kod dobavljača. Ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste naručili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku po vašoj porudžbini. Istom prilikom će vam biti ponudjen zamenski artikal ili će vam se vratiti novac na prosledjen račun u zakonskom roku.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 0

Sortiraj

Proizvođač