najlakša i najpovoljnija Internet kupovina

Telefoni

011 342 34 54
011 343 07 96
065 345 12 30

Izaberite proizvođača

Za Webmastere

Imate li dobro posećen sajt? Nudimo vam strateško partnerstvo - pretvorite posetu u zaradu!

Gardena Baštensko crevo SKINTECH CLASSIC,1/2",50 M

Gardena Baštensko crevo SKINTECH CLASSIC,1/2',50 M
Pređite mišem preko slike da bi je zumirali
Gardena Baštensko crevo SKINTECH CLASSIC,1/2',50 M
Gardena
Cena 6625.00 din (uključen PDV)
Količina

Proizvođač: Gardena

SkinTech crevo iz asortimana Classic je najpogodnije za umereno korišćenje. Crevo ima jedinstven SkinTech sloj. Ovakav sloj omogućava dobra svojstva klizanja bez nepotrebnih savijanja i uvrtanja creva. Rukovanje je izuzetno olakšano i voda neometano teče. Crevo je izrađeno od materijala visokog kvaliteta koji mu istovremeno daje čvrstinu i fleksibilnost. Debeli zidovi obezbeđuju zaštitu i dugotrajnost creva. SkinTech crevo iz asortimana Classic je najpodesnije za Original GARDENA System i prodaje se na metar.
Još uvek bez ocene
Pošaljite Vaš komentar / Ocenite ovaj artikal

Tako Lako Shop se trudi da opisi, slike i specifikacije proizvoda budu poptuno verodostojni. Nažalost, usled velikog broja artikala u ponudi, neizbežno je da nam se ponekad potkradu i greške. Ljubazno vas molimo da nam se javite ukoliko primetite grešku.

Dostupnost proizvoda: ukoliko se ispostavi da proizvod koji ste narucili ipak nije dostupan, o tome ćete biti obavešteni u najkraćem roku (1-2 radna dana) po vašoj porudžbini.

Troškovi dostave formiraju se za celokupnu vašu narudžbinu i zbog toga će se prikazati kada sve artikle koje želite da kupite stavite u korpu i kliknete na dugme Idem na kasu. Radi orijentacije cenovnik dostave možete pogledati ovde

Broj proizvoda : 119

Sortiraj

Proizvođač